DSC_6714.JPG

'Ja, ik wil' — een trouwceremonie verzorgen, precies zoals die bij jullie past!

 

Jullie grote dag nog specialer, nog mooier maken. Dat is wat ik doe!


Ze noemen me BABS, maar eigenlijk heet ik Stefi, Stefi Beckers, Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. In te huren voor jullie huwelijk - precies zoals jullie het willen. Samen zorgen we voor precies die persoonlijke en onvergetelijke ceremonie die jullie voor ogen hebben om jullie liefde te vieren!

Als kind wilde ik al iets met trouwen gaan doen. Via een carrière in de reis-  en makelaars branche en gemeentewereld ben ik inmiddels zelfstandig trouwambtenaar. Ik hou van het leven en alles wat daarbij hoort! Ik hou van die lach en die traan — die je waarschijnlijk ook allebei zal hebben op jullie huwelijksdag. En ik vind het fantastisch als ik deel uit mag maken van jullie ceremonie. Dat jullie voor elkaar kiezen en de liefde en het leven vieren met de dierbaarste mensen om jullie heen.

Over het leven gesproken: ik ben trotse moeder van zoon Tuur en dochter Imme. Samen met mijn vriend en twee kleintjes woon ik in Hapert, een klein dorpje in de Brabantse Kempen. (En nee, wij zijn niet getrouwd. Nou ja, bij de loodgieter lekt de kraan ook weleens, zullen we maar zeggen!) Daarnaast ben ik spontaan, puur en verbindend en betrek jullie gasten er graag bij.

 

Ik wil altijd blijven leren en word graag uitgedaagd, dit leidt ooit tot de mafste cursussen, boeken en opleidingen, I lIKE IT! Ik geloof dat er meer is dan dit leven alleen. Ik ben een chaoot en maak continu -dt fouten, wat ik wel goed kan is het schrijven en vertellen van jullie verhaal, in de allermooiste versie! (Gelukkig hoor tijdens het spreken niks van mijn -dt fouten) Ik vind weinig mooier dan de liefde, ben enthousiast en weet hoe we van jullie ceremonie een feestje kunnen maken. 

Heb je nu al nachtmerries over verkeerd uitgesproken namen, gasten die gapen bij een saai verhaal? Samen zorgen we voor een ceremonie die precies bij jullie past. Voor een speech die uniek en verrassend is, waarvan de gasten later zeggen: "Ja, dit ging echt over jullie." Ons informele contact zorgt voor een band en een ceremonie die misschien wel het allerleukste onderdeel van jullie dag is.

 

LATEN WE DE LIEFDE VIEREN!


Denk jij 'ja, ik wil… Stefi er wel bij'? Wil je meer weten over mij, de mogelijkheden of wil je mijn zachte G horen? Neem dan contact met me op!

 

Stefi scfrift.png