70e7329c-4d22-41ce-bc10-e22c01d41c7a%202

Wat kan ik voor je betekenen?

Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden om te trouwen. Mijn belangrijkste tip is, blijf bij jezelf! Wat past bij jullie? Wat vinden jullie leuk? Hier leg ik uit wat ik voor jullie kan betekenen.

TROUWEN IN DE GEMEENTE EERSEL

De gemeente Eersel is mijn vaste gemeente waarin ik ben beëdigd en benoemd. Voor deze gemeente gelden de standaard tarieven zoals vermeld op hun website. Hiervoor betaal je geen extra vergoeding voor mij als trouwambtenaar. Let op! Als ik jullie trouw in de gemeente Eersel is de werkwijze toch wat anders dan dat je me inhuurt als zelfstandig trouwambtenaar.

 

WETTELIJK TROUWEN IN EEN ANDERE GEMEENTE 

Het is mogelijk om in een andere gemeente door mij getrouwd te worden In dat geval moet ik door de desbetreffende gemeente benoemd worden voor één dag, namelijk jullie trouwdag. 

Op de website van de desbetreffende gemeente staat meer informatie, dit is namelijk in elke gemeente anders. Wil je de bijkomende kosten voorkomen? Kijk dan ook eens naar de mogelijkheden van een ceremonieel huwelijk.

CEREMONIESPREKER (CEREMONIEEL TROUWEN)

Wil je de volledige vrijheid hebben om te trouwen waar en wanneer jullie willen. De datum, trouwlocatie en het tijdstip worden dan precies afgestemd op jullie wensen. Denk hierbij aan het strand, een landgoed, het bos of in het buitenland. Op de door jullie gekozen datum vullen we de ceremonie dan geheel naar jullie wensen in. 

Het is een mogelijkheid die door steeds meer bruidsparen wordt gekozen. (Bijna alle huwelijken in het buitenland zijn ceremonieel). Vaak wordt er vooraf in jullie eigen gemeente voor de wet getrouwd (met de getuigen). Dat de ceremonie niet rechtsgeldig is hoeft niemand verder te weten. Deze vorm van trouwen heeft vele voordelen! Ik leg je graag uit hoe dit in zijn werk gaat. 

Benieuwd naar de verschillen? Bekijk mijn werkwijze, ik leg het je graag uit! 

VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN

Denk jij 'ja, ik wil… Stefi er wel bij'? Wil je meer weten over mij, de mogelijkheden of wil je mijn zachte G horen? Neem dan contact met me op! Dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

5b412f23-57f7-4928-a248-7b2ca4d5e278 2.J
DSC_6395.JPG
Marjolein van der Heijden photography-284.jp
e27276cb-efe9-416d-b54a-845c87d76841.JPG